Wat is Peuteropvang?

Peuteropvang is een combinatie van 2 soorten opvang. Bij peuteropvang wordt peuterspeelzaalwerk namelijk gecombineerd met kinderopvang. Jouw kind krijgt een educatief programma aangeboden ter voorbereiding op zijn/haar start op de basisschool. Daarbij kan jouw kind ook genieten van het verzorgende aspect, dat de kinderopvang biedt. Vanaf novemeber 2016 zullen wij VVE gecertificeerd zijn. (vroegschoolse educatie)

Peuteropvang wordt aangeboden tijdens de schoolweken. In de schoolvakanties is je kind ook vrij. Je neemt vaste dagdelen af, waarop jouw kind geniet van de peuteropvang. De openingstijden van deze dagdelen zijn van 08.30 uur tot 11.30 uur. en van 12.00 uur tot 15.00 uur in de middag. Jouw kind wordt in een groep opgevangen van maximaal 14 kinderen met 2 pedagogisch medewerkers.

Voor wie is peuteropvang?

Deze vorm van peuteropvang is bedoeld voor werkende ouders, werkende alleenstaande ouders of (een) ouders(s) die een erkende, goedgekeurde opleiding volgt. Je komt dan in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. www.toeslagen.nl

Onze vaste uurprijs voor de peuteropvang is € 6,89. Dit is de uurprijs waar ook jouw toeslag op berekend wordt door De Belastingdienst. Je krijgt dus geen extra kosten bij The Cinema Kids.

Betaal je meer dan het maximumuurtarief van € 6,89 dan krijg je voor de kosten boven het maximumuurtarief geen kinderopvangtoeslag. Omdat onze uurprijs zo laag is maak je bij The Cinema Kids de meeste kans om het minst te hoeven bij betalen voor onze professionele opvang met gediplomeerde pedagogische medewerksters.

Je kunt mailen naar info@cinemakids.nl of bellen op kantooruren tussen 9.00 uur en 18.00 uur naar 036-5377819 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Onze standaard openingstijden voor onze Kinderopvang en Naschoolse opvang zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Wij zitten in Almere Stad (4 vestigingen) en in Literatuurwijk.